Whatsapp - 017-728-7671 Untuk Tempaahan

BDS MEN’S SPRAY

KINI ANDA BAKAL BERAKSI BERSAMA ISTERI LEBIH LAMA

LEBIH LAMA, LEBIH KESERONOKAN DAN LEBIH MENGASYIKKAN!!

BDS-men’s-spray--300x231

tempah sekarang

SMS@WHATAPPS “BDS MEN SPRAY”

KE +60111-888-4480

*SMS OR WHATSAPP SAHAJA.

17457458-Vector-original-stamp-Stock-Vector-logokandungan-mens-spray-lelaki-power.weebly.com-

ANDA WAJIB KETAHUI APAKAH PERBEZAAN PRODUK TAHAN LAMA(MEN’S SPRAY) INI DENGAN PRODUK TAHAN LAMA YANG LAIN!!

 1. IANYA SELAMAT DIGUNAKAN DAN PRODUK INI TELAH MENDAPAT KELULUSAN DAN MENDAPAT PENGIKTIRAFAN DARI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

 2. HARGA YANG BERPATUTAN. INGAT! PRODUK TAHAN LAMA YANG MURAH MUNGKIN AKAN MENYEBABKAN MASALAH PADA ANDA. JADI, AMBILLAH LANGKAH BIJAK DENGAN KELUARKAN LEBIH SEDIKIT WANG UNTUK MEMBELI UBAT TAHAN LAMA YANG LEBIH BERKUALITI!!

 3. PRODUK INI TIDAK MEMUDARATKAN KESIHATAN ATAU ZAKAR SI PENGGUNA PADA MASA HADAPAN. PRODUK INI DICIPTA MENGGUNAKAN HERBA-HERBA TERPILIH HASIL CIPTAANPAKAR-PAKAR KESIHATAN YANG BERTAULIAH. INGAT! INI BUKAN PRODUK TAHAN LAMA YANG DIJUAL DI KAKI-KAKI LIMA,RUMAH-RUMAH URUT.

 4. WANG JAMINAN AKAN DIKEMBALIKAN SEKIRANYA PRODUK INI TIDAK MEMENUHI IMPIAN ANDA UNTUK BERAKSI HEBAT DI RANJANG!

 5. MUNGKIN ANDA BERASA EGO DAN TELAH DIMOMOK-MOMOKKAN OLEH AKHBAR METRO YANG MENYATAKAN PRODUK UBAT KUAT BOLEH MEMUDARATKAN KESIHATAN. SEBERNARNYA PRODUK-PRODUK YANG MEMUDARATKAN KESIHATAN ADALAH PRODUK BERUPA PIL-PIL ATAU KAPSUL YANG MENGANDUNGI BAHAN-BAHAN KIMIA YANG MERBAHAYA. TETAPI PRODUK INI(MEN’S SPRAY) ADALAH PRODUK SAPUAN PADA ZAKAR YANG SELAMAT DI GUNAKAN YANG MENGANDUNGI HERBA-HERBA BERKUALITI TINGGI TERPILIH DAN LANGSUNG TIDAK MEMUDARATKAN KESIHATAN DI MASA AKAN DATANG.

 6. INGAT! SAYA TIDAK AKAN MENJUAL PRODUK YANG TIDAK BERKUALITI KEPADA ANDA DANSAYA JUGA MENGGUNAKAN PRODUK INI SEBELUM MENJUALNYA KEPADA ANDA. TERNYATA MEN’S SPRAY PRODUK YANG MAMPU MENGUBAH KEHEBATAN ANDA DI RANJANG. LEBIH POWER!!!

DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

MASALAH LELAKI MALAYSIA

SBS-Superb-Serum-2-300x258 SBS-Superb-Serum-6

ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH EJAKULASI PRAMATANG???

Mens-Spray-kedai-intim.blogspot.com-41-300x129

Tahukah Anda Apakah Masalah Utama Lelaki Masa Kini? 90% lelaki masa kini hadapi masalah pancutan Pramatang.Lelaki yang menghadapi masalah ejakulasi pramatang (pancutan pramatang) tidak dapat mengawal atau bertahan cukup lama di atas katil untuk memuaskan pasangan mereka, dan selalunya pasangannya tidak dapat mencapai klimax.Ejakulasi pra-matang adalah salah satu daripada masalah seksual paling biasa tetapi boleh menyebabkan beberapa masalah di luar bilik tidur seperti tekanan perasaaan, rasa rendah diri & tercabar, kecurangan dan boleh merosakkan hubungan

ADAKAH ANDA TERGOLONG DALAM KATEGORI LELAKI YANG MENGHADAPI MASALAH INI?

SBS-Superb-Serum-2-300x258

JIKA YA, KAMI ADA PENYELESAIANNYA!

PRODUK TERBARU & TERLARIS

KINI ANDA BAKAL MENDAYUNG LEBIH LAJU DAN LEBIH LAMA HINGGA MENCAPAI MASA LEBIH 45 MINIT!

DAN  ISTERI ANDA KLIMAKS BERKALI-KALI !!!

TUNGGU APA LAGI?? INILAH YANG WANITA INGINKAN, LEBIH LAMA DAN LEBIH HEBAT DI RANJANG!!!

KINI TIADA LAGI MASALAH PANCUT AWAL/EJAKULASI PRAMATANG!!!

BDS-men’s-spray--300x231

DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

MEN’S SPRAY MENJADIKAN TEMPOH HUBUNGAN INTIM

LEBIH LAMA DAN LEBIH MENGASYIKKAN

MEMPERKENALKAN SERUM MEN’S SPRAY  DIFORMULASIKAN DARIPADA HERBA-HERBA TERPILIH DAN TIDAK MENGANDUNGI BAHAN KIMIA BERBAHAYA. BAHAN ASASNYA BERASAL DARI HERBA TRADITIONAL ASIA  YANG TANPA TANDINGAN DI DUNIA!. HERBA-HERBA TERSEBUT DIOLAH MELALUI TEKNOLOGI FARMASI YANG TERBAIK, TERUJI DAN SEHINGGA DAPAT DIPERCAYAI MENJADI RAMUAN YANG MEMBERIKAN KHASIAT SEBAGAI ANTISEPTIK YANG DAPAT MEMBERIKAN KEBERSIHAN DAN KENIKMATAN. RIBUAN LELAKI TELAH MEMBUKTIKAN KHASIAT & KEHEBATANNYA. KINI MEN’S SPRAY ADA DI PASARAN…100% BUATAN MALAYSIA, KHAS UNTUK LELAKI DEWASA UNTUK PEMAKAIAN LUAR SAHAJA. MEN’S SPRAY SANGAT EFEKTIF DAN BERMANFAAT JIKA DIGUNAKAN SEBELUM MELAKUKAN HUBUNGAN INTIM, MEN’S SPRAY TERBUKTI SELAMAT  KERANA DIHASILKAN DARI MAKMAL YANG DIKAWAL KETAT DAN MENDAPAT KELULUSAN DARI BPFK (BIRO PENGAWALAN FARMASETIKAL KEBANGSAAN)

 

khasiat-mens-spray-kedai-intim

KHASIAT MEN’S SPRAY

 • Mengatasi ejakulasi pramatang
 • Meningkatkan keyakinan diri
 • Meningkatkan kualiti kepuasan & kenikmatan hubungan intim
 • Menjadikan anda suami idaman
 • Dapat membantu mencapai klimaks & kepuasan berganda pada pasangan anda

KELEBIHAN PRODUK JENAMA MEN’S SPRAY.

1. Menspray tidak melekit & cepat kering.
2. Mudah di guna hanya spray & kedap udara.
3.Jika di amal,masa tunggu 20 ke 30 minit saja.
5. Menspray tidak panas dan ia tidak kebas.
6. Mens spray berberbau harum

 

CARA PENGGUNAAN

 1. Untuk Pertama Kali cuba 3 semburan Men’s Spray ke bahagian atas kepala zakar dan bawah (urat pari) kemudian ratakan dan tunggu selama 1 jam sebelum bersama isteri.(lagi lama,lebih baik)
 2. Masa menunggu 30minit sahaja jika kerap guna & boleh basuh dengan air paip. Jika tak basuh pun, tidak mengapa.
 3. Anda boleh mengurang atau menambah semburan mengikut keperluan, elakkan semburkan kebahagian lubang zakar.
 4. Simpan Serum Men’s Spray di kawasan suhu bilik elak dari cahaya mentari

 

P/s- Jika kurang pasti, Sila rujuk stokis atau ejen terdekat.sebotol menspray boleh digunakan sekitar 50 ke 60  kali penggunaan bergantung kepada cara guna.

DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

JAMINAN WANG DI KEMBALIKAN JIKA ANDA TAK BERPUAS HATI DENGAN PRODUK MEN’S SPRAY

Kami memberikan jaminan pulangan wang sekiranya anda tak berpuas hati dengan produk kami,walau bagimana pun mengesyorkan anda menggunakan Men’s Spray sekurangnya 2 kali,jika kali pertama kurang berkesan maka cuba kali ke dua kerana:

 • Kuantiti dan masa yang diperlukan berbeza pada setiap individu. Anda mungkin menggandakan kuantiti untuk mencapai keberkesanan yang maksima
 • Jika anda pengguna Men’s Spray kali pertama, sila guna dalam kuantiti yang sedikit dahulu untuk mengetahui amaun yang sesuai untuk anda. Zakar setiap lelaki adalah berlainan dan masing-masing memerlukan amaun spray yang berbeza. Jika penggunaan pada hari ini tidak memberikan perbezaan, sila gandakan amaun semburan untuk hari esok. Dan pastikan semburan dibiarkan pada zakar sekurang-kurangnya 30minit atau sebainya 1 jam (lebih lama lebih baik).
 •  Saranan saya anda boleh guna selepas mandi petang. Biarkan serum tersebut meresap. Bila anda mahu bersama isteri anda pada selepas isyak baru dibilas dengan air. Kesan supergelmax mampu bertahan sehingga 12 jam. Walaupun anda tidak jadi bersama dengan isteri anda pada malam tersebut tidak mengapa kerana Men’s Spray  tidak memberbahayakan.
  Perhatian!
 • Wang anda akan di kembalikan setelah pihak kami dapat kembali produk.kami akan membayar kembali wang pos anda.Jaminan ini sah dalam masa 10hari setelah produk di terima.

 

kandungan-mens-spray-lelaki-power.weebly.com-

JANGAN BIMBANG MEN’S SPRAY  ADALAH DARI 100% HERBA

Antara herba-herba Men’s Spray yang digunakan ialah Carbopol, Rosemary oil, Gelinov, Black Seed oil, Olive oil, Clove oil, Butea Superba, Neolen pe, Catuaba. Herba-herba tersebut diolah sedemikian rupa melalui teknologi farmasi yang terbaik, teruji dan sehingga dapat dipercayai menjadi ramuan yang memberikan khasiat sebagai antiseptik yang dapat memberikan keamanan, kenyamanan dan kenikmatan dalam melakukan hubungan intim yang sihat sehingga pasangan menjadi harmonis dan percaya diri.

gambar-kandungan-mens-spray-kedai-intim.blogspot.com--300x188

testimoni-pengguna-LELAKI-POWER.WEEBLY.com-

DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

 testimoni-terbaru-kedai-intim.blogspot.com--180x300 testimoni-mens-spray-kedai-intim.blogspot.com-7-174x300 testimoni-mens-spray-kedai-intim.blogspot.com-6-174x300

DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

testimoni-mens-spray-kedai-intim.blogspot.com-5-169x300 testimoni-mens-spray-kedai-intim.blogspot.com-4-169x300 testimoni-mens-spray-kedai-intim.blogspot.com-3-169x300

DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

testimoni-mens-spray-kedai-intim.blogspot.com-2-169x300 testimoni-mens-spray-kedai-intim.blogspot.com-1-300x300

soalan-lazim-lelaki-power.weebly.com-

ADA SEBARANG PERTANYAAN MENGENAI PRODUK INI?? BACA DAN FAHAMI SOALAN2 YANG BIASA DIKEMUKAKAN OLEH PEMBELI >>

1. Siapakah golongan yang sesuai menggunakan Men’s Spray ini?

DISYORKAN HANYA UNTUK LELAKI/SUAMI YANG MEMPUNYAI ZAKAR YANG SIHAT/NORMAL SAHAJA TETAPI SERING MENGALAMI PANCUTAN PRAMATANG SEMASA MENGADAKAN HUBUNGAN SEKS.

2. Bagaimanakah ianya boleh dibandingkan dengan yang lain?

MEN’S SPRAY HANYA MENGGUNAKAN BAHAN 100% SEMULAJADI, MALAH ANDA BOLEH MENDAPATKAN KEBAIKAN LAIN DI MANA HERBA-HERBA INI AKAN MEMBANTU MENYIHATKAN BAHAGIAN SULIT ANDA. MEN’S SPRAY SAMA SEKALI TIDAK MENGGUNAKAN GAMBIR SARAWAK.

3. Bolehkan Men’s Spray digunakan dengan kondom?

YA, MEN’S SPRAY CEPAT KERING LEPAS DI SPRAY,IA 100% HERBA DAN BOLEH DIGUNAKAN DENGAN KONDOM.

4. Adakah ianya akan meninggalkan kesan berminyak?

TIDAK, MEN’S SPRAY DIREKA KHAS UNTUK MENYERAP SEGALA NUTRIEN KE DALAM KULIT ANDA SERTA-MERTA.

5. Adakah Men’s Spray selamat digunakan untuk oral seks?

YA! MEN’S SPRAY ADALAH SELAMAT UNTUK ORAL SEKS KERANA IA TIDAK MENGANDUNGI SEBARANG BAHAN KIMIA ATAU BAHAN SAMPINGAN PETROKIMIA, PEWARNA TIRUAN @ PEWANGI. INI MENJADIKAN MEN’S SPRAY SEBAGAI PRODUK PALING SELAMAT DAN EFEKTIF DI PASARAN SEKARANG INI. NAMUN BEGITU, IANYA MEMPUNYAI RASA PAHIT HERBA DAN IANYA HILANG SETELAH DIBASUH DENGAN AIR SAHAJA TANPA SABUN.

6. Bagaimanakah saya menggunakan Men’s Spray?

SEMBURKAN MEN’S SPRAY SEDIKIT SAHAJA PADA BAHAGIAN BAWAH KEPALA ZAKAR ANDA DI BAHAGIAN URATNYA SEHINGGA KERING. PANDUAN SECARA DETAIL DISERTAKAN DALAM KOTAK.

7. Adakah Men’s Spray akan memburukkan lagi penyakit kelamin?

MEN’S SPRAY TIDAK DISYORKAN UNTUK MEREKA YANG MENGALAMI HERPES SIMPLEX VIRUS, APA-APA LUKA ATAU KULIT TERBAKAR PADA ZAKAR.

8. Bagaimanakah ianya berbeza dengan pil?

MEN’S SPRAY DIREKA KHUSUS UNTUK MENEMBUSI KULIT ZAKAR ANDA HINGGA KE DASARNYA UNTUK MEMBERIKAN KESAN YANG SEGERA. 95% DARIPADA BAHAN-BAHANNYA AKAN MERESAP MASUK KE KAWASAN TUJUANNYA BERBANDING DENGAN PIL YANG HANYA BERFUNGSI 10-30%.

9. Apakah yang ada di dalam Men’s Spray?

MEN’S SPRAY ADALAH 100% BERKESAN, MENGGUNAKAN HERBA-HERBA TERPILIH YANG DIGUNAKAN TURUN-TEMURUN DAN DIADUNKAN SEKALI UNTUK MEMBERIKAN KESAN TERHEBAT DAN SEGERA.

CARA MEMBUAT TEMPAHAN
LANGKAH 1 – 
SILA BUAT PEMBAYARAN PADA  AKAUN DI BAWAH :

MAYBANK    :   1512 5849 4674
ATAS NAMA :   MOHAMAD NOR TAUFIQ

LANGKAH  2 – 

SILA SMS/WHATSAPP KEPADA KAMI DENGAN FORMAT SEPERTI BERIKUT KE +60111-888-4480
NAMA :
PRODUK :
KUANTITI :
ALAMAT :
TARIKH & MASA BAYARAN :
JUMLAH PEMBAYARAN :

SILA SMS/WHATSAPP KEPADA KAMI SETELAH PEMBAYARAN DIBUAT UNTUK MENGELAKKAN KELEWATAN PENGHANTARAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *